Kampung Pelang Loba Karesep Na

Kampung Pelang Loba Karesep Na – Wilujeng sumping di website kampung pelang. Sim kuring saparakanca bade memperkenalkeun kampung pelang ka saderek sadayana. <> Kampung Pelang Kampung pelang ayana di daerah Tasikmalaya Jawa Barat kecamatan Cipedes kelurahan Sukamanah. Rw 006 jeung aya 10 Rt. Posisi kampung pelang ieu ayana di deukeut