Kampung Pelang Loba Karesep Na

Kampung Pelang Loba Karesep Na – Wilujeng sumping di website kampung pelang. Sim kuring saparakanca bade memperkenalkeun kampung pelang ka saderek sadayana.

<>

Kampung Pelang Loba Karesep Na

Kampung Pelang

Kampung pelang ayana di daerah Tasikmalaya Jawa Barat kecamatan Cipedes kelurahan Sukamanah. Rw 006 jeung aya 10 Rt. Posisi kampung pelang ieu ayana di deukeut wisata Karang resik anu dina waktu ieu nuju gejah di kalangan pariwisata.

Penduduk kampung pelang seueur kacida jeung karesep na beda-beda. Aya nu tukang nguseup, resep kana musik, komo mun kana dangdut mah : D . Tapi di kampung pelang ieu aya perusahaan anu jadi mata pencaharian sapopoe nyaeta kana meubel. Tukang nyieunan lomari, dipan, korsi, jeung nusajaanna.

Henteu tina eta wae, kampung pelang ieu geus terkenal kana maenball na. Hampir kabeh pamuda kampung pelang hobi na kana maen bal. Di kampung ieu ge aya lapang pancen, jeung lapang futsal ar-rafah. Tangtu bakal arapaleun atawa hampir kabeh orang tasik apal ka pelang ku ayana lapangan eta.

Hatur nuhun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *